Wat kan energiewerk precies voor je betekenen?

energiewerk

Voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit of chronische, lichamelijke klachten ervaart kan energiewerk veel betekenen. Deze Oosterse therapievorm richt zich namelijk op je energieveld, oftewel je meridianen, chakra’s en je aura. Iedereen heeft deze, maar de meeste mensen voelen daar helemaal niets van. Ze merken het enkel aan diverse symptomen wanneer hun energiesysteem uit balans is of er verstoringen in bestaan. Energiewerk door een echte energetisch therapeut kan je dan helpen weer terug in balans te komen, waardoor zowel fysieke als mentale klachten kunnen verminderen en zelfs verdwijnen.

 

Energiewerk is een nog erg onderschatte helingsmethode

Omdat veel mensen nog nooit van energiewerk hebben gehoord vinden ze het nogal vreemd klinken. Ze gaan met hun klachten liever naar hun huisarts, die er echter vaak geen ander antwoord op heeft dan het vermoeden van stress. Een energetisch therapeut zal vaak hetzelfde zeggen, maar die kan wel voelen hoe die stress zijn effect heeft op je energetisch lichaam, en vervolgens deze verstoringen opheffen met behulp van diverse methodes. Je kunt daarbij denken aan healing, een reading of het opheffen van blokkades in je chakra’s, meridianen of aura. Een goede energetisch therapeut kan met diens energiewerk grote en zeer positieve veranderingen bewerkstelligen in jouw energetisch lichaam. Let er daarom op dat die persoon is aangesloten bij de officiële beroepsgroep voor energetisch therapeuten, want dan weet je zeker dat je een goede te pakken hebt. Bovendien wordt de behandeling dan in veel gevallen (deels) vergoed door je zorgverzekering.

 

Waar komt jouw onrust vandaan?

Aan de hand van energiewerk kan een energetisch therapeut voelen waar jouw klachten vandaan komen. Dit zijn vaak gebeurtenissen uit het verleden, die de therapeut kan vrijmaken uit je systeem zodat je er niet langer last van hebt. Door dit soort blokkades op te heffen kan de energie weer vrijelijk stromen, en kan je lichaam zichzelf herstellen. Het is dus niet de behandeling die de klacht doet verdwijnen, maar je zelfgenezend vermogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *