Maak ruimte door je oude lp’s te verkopen

lp´s verkopen

De laatste tijd zijn lp’s weer helemaal hip geworden, dus het verkopen van oude lp’s is makkelijk te doen! Steeds meer mensen gaan terug naar lp’s beluisteren in plaats van alleen maar online naar muziek luisteren. Veel mensen vinden lp’s een authentieker geluid hebben en het is natuurlijk bijzonderder om een album echt in je handen te hebben. Als je iemand bent die al jaren naar lp’s luistert heb je vast al een hele collectie verzameld. Dan is het misschien tijd om deze collectie iets uit te dunnen en meer ruimte te maken voor nieuwe lp’s. Dan is je oude lp’s verkopen zeker een goed idee! Sinds er steeds meer interesse is gekomen zal dit ook echt niet moeilijk zijn en al helemaal niet als je het via een ervaren lp verkoper doet. Hij weet ook de waarde van LP’s vast te stellen. Lees hier verder over hoe je jouw lp’s kan verkopen en ruimte kan maken voor nieuwe!

Maar hoe moet ik mijn lp’s verkopen?

Het kan soms moeilijk zijn om zelf je lp’s te verkopen. Er komen namelijk wel een paar dingen bij kijken, bijvoorbeeld de prijs bepalen. De waarde van een lp die je lang geleden hebt gekocht kan natuurlijk erg in prijs zijn veranderd. Ook door de lp te draaien kunnen er kleine beschadigingen ontstaan. Gelukkig kan een ervaren lp verkoper dit goed beoordelen en je hierbij helpen. Deze kan een eerlijke prijs bepalen en zo jouw lp doorverkopen. Door het via zo een ervaren verkoper te doen, zal de klant ook zekerder zijn over zijn aankoop en eerder hiervoor kiezen. Zo kan jij makkelijk jouw oude lp’s verkopen en iemand anders blij maken ermee!

Ook ideaal om zelf lp’s te kopen

Nog een leuk voordeel is dat je ook jouw nieuwe lp’s kan kopen via de lp verkoper. Dan je meteen jouw verzameling aanvullen met je nieuwe favorieten en dan ook nog voor een betere prijs. En dan weet je ook nog eens dat het van goede kwaliteit is en goed beoordeeld door een ervaren lp verkoper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *