Hoe creëer je de juiste IT ontwikkelomgeving?

Ontwikkelomgeving

Als lokale overheid kun je niet zonder de juiste IT ontwikkelomgeving. Deze kun je niet zelf inrichten, maar het beste laten verzorgen door een professioneel ICT bedrijf. Zo’n bedrijf weet namelijk alles van informatietechnologie en kan taakapplicaties op maat voor je ontwikkelen. Deze verbeteren de communicatie tussen de burger en de overheid, vergroten de impact van de organisatie en verbeteren (en versnellen) lokale werkprocessen. Denk maar eens aan gegevensverwerking. Dit is iets waar je bij een overheidsinstantie dagelijks tegenaan loopt, en zeker niet iets wat je handmatig wilt doen. Met de juiste op maat gemaakte ontwikkelomgeving van een extern ICT bedrijf verloopt deze verwerking volledig automatisch, en kun je er toch te allen tijden bij.

Een ontwikkelomgeving die ISO 27000 gecertificeerd is

Als je bij zo’n extern ICT bedrijf aanklopt voor een ontwikkelomgeving op maat dan is het belangrijk dat deze ISO 27000 gecertificeerd is. Dit wil zeggen dat het voldoet aan alle op dit moment geldende normen, en dat hij dus veilig in gebruik is. Veel ontwikkelaars maken daarom gebruik van Saasplaza. Dit is een platform met veel mogelijkheden voor professionals, dat in Europa de marktleider is voor Cloud oplossingen. Als je niet weet wat dat precies betekent dan kunnen ze je daar bij een ICT bedrijf natuurlijk alles over vertellen.

De beste informatietechnologie voor jouw instantie

Als je op zoek bent naar de juiste ontwikkelomgeving voor jouw instantie, oftewel de juiste applicaties voor informatietechnologie, dan kan een extern IT bedrijf deze voor je verzorgen. Dit doen ze onder andere met het platform Saasplaza, of met PAAS, waarmee je zelf bepaalde applicaties kunt configureren. Al deze omgevingen zijn absoluut maatwerk, en dus is het niet mogelijk er standaard prijzen voor te geven. Als je geïnteresseerd bent in slimme ICT oplossingen voor jouw instelling of organisatie dan kun je het beste even om de tafel gaan zitten met een ervaren ICT bedrijf. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en hoe je zo’n ontwikkelomgeving in kunt zetten om processen te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *